اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

اروپایی‌ها غیر از حرف‌زدن نمی‌توانند کاری بکنند

یک روزنامه آلمانی نوشت که رئیس‌جمهور آمریکا با خروج بی‌معنا از توافق هسته‌ای با ایران، عملا مواضع ایران را تقویت کرده است و کشورهای اروپایی‌ هم غیر از حرف زدن نمی‌توانند کاری انجام دهند
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 11
کد خبر: ۱۳۳۶۳

به گزارش راهبرد معاصر ، روزنامه آلمانی «ولت» نوشت که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا شرایطی را در منطقه غرب آسیا به وجود آورده است که شخصا از چنین شرایطی اجتناب می‌کرد.

در این گزارش در تشریح شرایط موجود آمده است که ایران می‌تواند برای مذاکره، تقاضای امتیاز کند با این حال سفر «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان به منطقه ایده بدی نبود.

 

ولت نوشت که میان قماربازی و سیاست تفاوت قابل توجهی وجود دارد. زمانی که یک بلوف میان کشورها مطرح می‌شود، نمی‌شود به راحتی شرایط جدیدی را ایجاد کرد و وقتی که برگه‌های این بازی، نقشه‌ها باشند و کسی بخواهد در آنها تغییری ایجاد کند در این صورت باید بهای زیاد جانی و مالی برای آن بپردازد. آنهم در شرایطی که نمی‌داند در نهایت آیا به نتیجه بهتری خواهد رسید یا خیر. از طرفی کسی که همواره سهم‌خواهی بیشتری دارد بدون اینکه چیز زیادی داشته باشد در این صورت باید بیشتر هم بپردازد. این همان وضعیتی است که ترامپ در غرب آسیا برای خودش ایجاد کرده است.

منبع : فارس

 

این روزنامه آلمانی در عین دفاع از اقدام ترامپ در اعمال فشار به ایران به دلیل برنامه موشکی و ادعای حضور نظامی ایران در منطقه نوشت که رئیس‌جمهور آمریکا چنان بی‌معنی از توافق هسته‌ای با ایران (برجام) خارج شد که ایران را در زمینه تاکتیک‌های مذاکره قدرتمند کرده است.

 

ولت نوشت که تهران خود را برای خروج از توافق هسته‌ای آماده می‌کند و این در حالی است که واشنگتن برنامه‌ای علیه برنامه هسته‌ای و موشکی و نظامی ایران ندارد. ترامپ بارها تهدید می‌کند و همزمان وزیر وی از آمادگی برای مذاکره صحبت می‌کند و ایرانی‌ها هم خود را سرسخت نشان می‌دهند. به عبارتی شرایط طوری شده که ترامپ نمی‌خواست بشود یعنی اینکه تهران می‌تواند برای مذاکره، بهایی درخواست کند.

 

این روزنامه آلمانی نوشت که در این بین ماس وارد بازی شده است. اروپایی‌ها باید بهای نجات توافق هسته‌ای را بپردازند اما نه برلین و نه بروکسل نمی‌توانند درباره مشکلاتی که برای شرکت‌های اروپایی در ارتباط با ایران به رغم تهدیدهای آمریکا ایجاد شده است، کاری بکنند. تنها کاری که اروپایی‌ها می‌توانند انجام دهند، حرف زدن است با این حال در شرایطی که هیچکدام از طرفین خواستار جنگ نیستند، مذاکره راهکار بدی نیست. واشنگتن می‌خواهد با ایران مذاکره کند و تهران هم می‌خواهد از مزایای برجام برخوردار شود.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار